Beczki do Kiszenia

Zdrowe jedzenie zaczyna się od dobrego kiszenia! Przekonajcie się jak smakują ogórki, kapusta czy śledzie prosto z dębowej beczki.
Beczki dębowe wytwarzane ręcznie technologią tradycyjną, stosowaną przez bednarzy polskich od wielu pokoleń. Wykonane są z odpowiednio sezonowanego drewna dębowego z polskich lasów. Beczki dębowe powstają z giętych na ogniu klepek łączonych stalowymi obręczami, z wypalanym wnętrzem, bez użycia kleju i innych środków chemicznych. Szczelne, w pełni użytkowe beczki dębowe nadają się znakomicie do kwaszenia ogórków czy kapusty, do śledzi czy do peklowania mięsa dawnymi metodami.
Beczki dębowe lub olchowe mogą być wykonane również jako obudowy wiader plastikowych z kiszonką i innymi produktami spożywczymi.

720,00 2860,00 

420,00 470,00 

Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.