Beczki do Kiszenia
Beczki użytkowe wykonywane ręcznie technologi± tradycyjn±, stosowan± przez bednarzy polskich od wielu pokoleń. Nadaj± się znakomicie do kwaszenia ogórków czy kapusty, do ¶ledzi, do peklowania mięsa ¶redniowiecznymi metodami, czy również jako efektowna obudowa pojemników plastikowych (najczę¶ciej jest to beczka bez dna). Beczułki o najmniejszych pojemno¶ciach s± przeznaczone do soli lub innych produktów spożywczych - spełniaj±c funkcję użytkow± a zarazem będ±c ozdob± każdej kuchni. Taka mała

beczka

z zamieszczonym logo firmy lub dedykacj± może być pomysłowym gadżetem reklamowym czy prezentem. Wszystkie beczki mog± zostać wyposażone w pokrywę ze sklejki, z litego drewna, na zawiasach lub wyjmowan±. Beczki mog± posiadać obręcze ze stali czarnej lub ocynkowanej. Wykonywane przede wszystkim z dębu. Mog± być bejcowane na ciemno i/lub impregnowane. Dostępne pojemno¶ci od 0,5 do 300l.

 

Beczka dębowa

 

Beczki drewniane

 

Wyroby na indywidualne zamówienia, dodatkowe informacje:


BECZKA POLSKA
beczka@beczkapolska.pl
tel. mob. +48 601 800 847, tel./fax +48 56 678 97 13

nick: "beczkapolska"        4562800